Det siger kursisterne

——————————————————————

Feedback – sanseinstruktøruddannelsen –  jan, feb. 2014

Uddannelsen som sanseinstruktør har udvidet min viden inden for sanseintegration. Det har været 4 spændende uger hvor jeg blev mere opmærksom på, hvornår og hvordan sanseintegration anvendes. Jeg kan uden tvivl tage en masse viden med mig, som jeg kan anvende inden for mit fag. Jeg kan som ergoterapeut virkelig anbefale sanseinstruktøruddannelsen, da man får et mere dybdegående kendskab til sanseintegration, og konkrete metoder til hvordan man arbejder med dette, hvilket vil hjælpe mig i mit fremtidige arbejde som ergoterapeut.

Knus fra Kamilla, ergoterapeut

” Jeg supplerer min pædagogiske hverdag med sansemotorisk træning af børnene i daginstitutionen – så jeg nu ved hjælp af sansestimulerende lege – udvikler de meget stille/sensitive børn og samler og hjælper de overaktive. Det er lidt ligesom et nyt job i samme institution: at se børnenes voksende bevidsthed om egen krop og motoriske fremskridt og finde på nye sjove lege og sanselegetøj”

Dorte Simonsen, Pædagog

————————————–

Jeg har fået så meget god teori og praktik sat sammen, som har ændret min pædagogik, mine måde at arbejde med børn på og allermest givet et helt konkret middel til at hjælpe en masse børn til, at få en mere tilfreds og god hverdag. Jeg er blevet styrket i, at hjælpe de børn der har små og store problemer i daginstitutionerne. Jeg synes, det er fedt, at ved at tænke sanseteori og bruge de tre primær sanser, kan det hjælpe med at ændre børnenes adfærd til at bliver roligere eller mere klar til at være i det vilde institutionsliv man tilbyder børn i dag. Stor anbefaling fra mig af, at I komme til sansetrolde´s kursuser.

Udover høj faglighed var det også sjovt og hammer hyggeligt

Lene Teilmann Mortensen, Pædagog og SanseInstruktør 2014

———————————————————————–

Kirsten Teichert formidler budskabet på en særdeles entusiastisk og autentisk måde. Man fornemmer virkelig, at det er Kirstens hjerteblod, hun her deler ud af!

Kirsten Teichert underviser og afholder workshops i sanseintegration for pædagoger, lærere og sundhedspersonale samt private. Desuden afholder hun foredrag i hele landet.

Bogen Sansebørn og Sansetrolde er både en eventyrbog til oplæsning for barnet og samtidig en bog, der giver en god inspiration til forældre og fagfolk.

Hanne Grethe Gejl, Mindfulness lære og Psykoterapeut


– fra vores Sansetrolde facebook side:

Tak for 4 fantastiske dage. Masser af relevant viden,

gruppearbejde og konstruktiv feedback.

Det var virkelig virkelig godt:-)

du får dobbelt 5 point som Etta Cameron ville have sagt:-)

Cellina, Ergoterapeut.

Super godt kursus. Tak.

Knus Mia

Tak for 4 gode dage

Knus benne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Det siger kursisterne

 1. jeg arbejder som pædagog/børnehaveklasseleder på en specialskole for børn med vidtgående udviklingsforstyrrelser- lige fra indlæringsvanskeligheder til multihandicappede børn. Jeg er i tvivl om om jeg falder lidt udenfor målgruppen, altså om denne uddannelse mere er rettet på “normale børn” med sansemæssige udfordringer?

  1. Hej Karina 🙂
   Mange tak for dit spørgsmål. Nej, Sanseterapeut uddannelsen henvender sig, bestemt også til den målgruppe du arbejder med.

   Mange hilsner
   Ina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *